16 Червень

ANTI POLLUTION — КОСМЕТИКА ВІД ЗАБРУДНЕННОГО ПОВІТРЯ

Сьогодні Київ очолив таблицю міст з найбільш забрудненим повітрям на планеті, тому хочемо розповісти вам трохи докладніше про те, що і як відбувається в повітрі.

Забруднене повітря може включати мікроскопічні частинки диму, сажі, аміак, формальдегід та інші канцерогени, які безпосередньо впливають на здоров’я і самопочуття.

викиди, великі пожежі – з таким рівнем забруднення, як зараз, пов’язують пошкодження ДНК і мутацію клітин, що призводить згодом до появи запалень, пігментації, прискореного старіння і навіть раку. Навіть коли навколишнє середовище перестає бути агресивною, модифікація ДНК продовжує відбуватися, якщо контакт був тривалим.

Забруднення в повітрі – це крихітні частинки, діаметром 2,5 мікрометра або менше, які знижують видимість і впливають на загальну якість повітря. Ці тонкодисперсні частинки здатні проникати в глибокі шари епідермісу, викликаючи запалення, дегідратацію і клітинну реакцію, яка може привести до втрати еластичності і пружності. Вони можуть зруйнувати колаген і ліпідний шар шкіри, порушуючи функції захисного бар’єру, викликаючи сухість, прищі, прискорене старіння і рак шкіри

Шкіра – наша перша лінія захисту, вона постійно піддається впливам навколишнього середовища. Втім, не менше страждають волосся – забруднена атмосфера позбавляє волосся блиску і сили, призводять до підвищеної чутливості шкіри голови і навіть випадання. Адже основний канал попадання частинок в наш організм – волосяний фолікул.

Протягом багатьох років технологи розробляють формули продуктів, що захищають від ультрафіолету. Зараз вчені та розробники зосереджені на продуктах щодо запобігання впливу забрудненого повітря. І якщо 10 років тому косметика з позначкою AntiPollution випускалася, в основному, азіатськими брендами, то сьогодні Європа і Північна Америка активно доповнюють свої лінійки такими продуктами.

Окислювальний стрес і активація запальних реакції є основними біологічними механізмами, пов’язаними із забрудненням навколишнього середовища. Окислювальний стрес виникає, коли клітини організму не здатні самі справлятися з високим рівнем вільних радикалів, які відповідальні за старіння і пошкодження тканин. Наші клітини використовують власні антиоксиданти для протидії вільним радикалам, але коли забруднення навколишнього середовища стає занадто високим, і вони не справляються, виникає окислювальний стрес.

Традиційні антіоксіданти- вітаміни С, А і Е не діють на вільні радикали на основі азоту, тому в формули додають протизапальні компоненти, активи, спрямовані на підтримку самоочищення на клітинному рівні, захисні плівкоутворювальні елементи.

Немає якихось особливих рекомендацій, крім дотримання базових правил догляду:

Очищення – цього етапу приділіть особливу увагу. Увечері рекомендуємо використовувати двоетапну систему: спочатку засіб на основі масел (гідрофільне масло або наш новий бальзам), а потім пінка або гель.

Зволоження – чим вище рівень гидрации, тим краще працюють бар’єрні функції шкіри. Тому додаємо зволожуючі сироватки на основі гіалуронової кислоти і «запечатує» їх хорошим кремом по типу шкіри. Додайте в догляд есенцію AntiPollution, я наношу її відразу після тонізації під сироватку.

Антиоксиданти – обов’язково дивіться, щоб в складі засобів по догляду були вітаміни і рослинні антиоксиданти. Всі наші креми містять непоганий набір антиоксидантів, так само ними дуже багата масляна сироватка Like a virgin, можна крапнути кілька крапель в свій крем, вона додатково створить захисний бар’єр, крім іншої користі.

Глибоке очищення – при будь-якому типі шкіри, будь ласка, 1-3 рази в тиждень робимо цю процедуру, ідеально підійде наша Очищаюча маска, вона дбайливо і якісно очистить шкіру будь-якого типу.

У дні, коли рейтинг забруднення зашкалює рекомендується пити більше води, зеленого чаю, відвар шипшини, їсти ягоди. По можливості частіше приймати душ, але без мила, щоб не порушувати ліпідний захисний шар, зволожувати повітря в приміщенні і займатися дихальними практиками.

Будьте здорові!



Ми робимо те, що ти любиш!

Підписуйся та отримуй на пошту код на знижку -15% на своє перше замовлення